söndag 15 december 2013

All-i-oli med jultouch

Att ha i lite saffran i all-i-oli ger en jättegod lite "julig" smak. Det allra finaste är att ha i saffranstrådar och röra runt ett  par tag lite försiktigt innan servering. Men har man inte saffranstrådar hemma går det för smakens skull lika bra med pulversaffran. 

Ta inte i för mycket, godast blir det då man bara anar den där lilla saffranssmaken.
Här är ett recept på enkel all-i-oli som rörs ihop med mixerstav, lite helgerån kanske men väldigt, väldigt praktiskt.


Bilden hade jag gärna tagit själv, men den är bara lånad här 

Önskar en riktigt fin 3:e advent!

7 kommentarer:

  1. Det där lät ju jättegott! Jag har lärt mig att gilla saffran "på äldre dagar" då ingen i min familj när jag var barn tyckte om saffran. Nu uppskattar jag verkligen smaken! Ha en fortsatt fin tredje advent :)

    SvaraRadera
  2. Utan saffran ingen jul, så tycker jag. Man kan ju även ha till matlagning och inte bara till bakverk så klart. Men dyrt är det.
    Må så gott i veckan

    SvaraRadera
  3. Mixerstav är toppen!!! Gott med saffran!
    Ha det gott!
    Lena

    SvaraRadera
  4. Jag är inte sådär jätteförtjust i saffran, men man får inte säga nej utan att testa...:) Kram

    SvaraRadera
  5. Den har jag prövat. Jättegod.

    SvaraRadera
  6. Låter smaskens! Måste prova (som vanligt)! Haha!
    Har du recept?
    <3

    SvaraRadera
  7. Provade ditt aioli- recept då i somras någon gång - blev jättebra så nu får jag prova med lite saffran i också :)

    SvaraRadera

Roligt att du lämnar en kommentar. Tack!