onsdag 8 maj 2013

Ekologisk tandborste

Har länge varit nyfiken på att prova denna ekologiska tandborste eftersom jag läst så mycket positivt om den. Men det där med tandborstar är ju väldigt individuellt och för mig är denna borste ingenting jag kommer att använda i fortsättning. Är van vid jättemjuka tandborstar och upplever denna som alldeles för hård för min smak. Känslan av skaftet är däremot riktigt härlig, att hålla i ett träskaft istället för plast, dessutom är den 100% nedbrytbar. Är det någon som är sugen på att prova så finns den bl a på ClearLife, både som vuxenborste och barnborste.Ha en fin långhelg!!

9 kommentarer:

 1. Den var ju snygg också!!!
  Ha en trevlig helg!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Intressant med träskaft. Jag har väldigt känsliga tänder så måste ha en mjuk tandborste. Eftersom jag har litet problem med mina tänder på olika sätt hittade jag ett företag för några år sedan som säljer olika bra tandvårdsprodukter - Eco-Dent - http://www.eco-dent.com/.
  Deras tandborstar är av plast men man byter bara "huvudet" - inte skaftet. Jag använder även deras tandpulver och tandtråd. Vet att iherb.com säljer dessa produkter. Kram!

  SvaraRadera
 3. Den var väldigt fin men den måste vara skön att använda!!

  Ha en bra helg!!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Spännande, men jag använder också mjuk tandborste, så då låter jag nog bli att prova.
  Nässelsoppa... har lagt in en sökruta i vänstra kolumnen. Sök där så hittar du min nässelsoppa i ett gammalt inlägg. Nu är det inget komplett recept, för det har jag har inget... gör lite som jag känner och smakar mig fram :)
  Önskar dig en skön dag!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Den är i alla fall snygg att titta på. Kram

  SvaraRadera
 6. Hmm har aldrig hört om ekologisk tandborste, men bra för dem som vill ha. Tyvärr inget för mig, bara för att något stör mig på så sätt att jag ryser när jag tar just i en glasspinne (in i munnen)
  och borsten ska ju samma väg. Att hålla i en träpenna, samma sak!
  I skolan virade jag en tygremsa om pennan, fniss. Ja de tyckte jag var knepig, hi hi men det finns ju värre saker, eller hur!?
  Jag använder el-tandborste.
  Trevlig helg/ Eva

  SvaraRadera
 7. Snygg var den iallafall. Men vad är borsten gjord av, nån slags päls? :-)
  Ha en trevlig helg!
  /Liv

  SvaraRadera
  Svar
  1. Borsten är gjorda av "bio polymer från bambucellulosa". I mitt tycker var borsten alldeles för hårda.

   Radera
 8. Hej där.
  Syrran skaffade en såndär och jag blev också inspirerad men tyckte att den blev ofräsch för snabbt.. jag vet inte om den kanske går att koka emellanåt för att behålla sin fräschör?

  SvaraRadera

Roligt att du lämnar en kommentar. Tack!