lördag 1 juni 2013

Ta död på myter om ekologiskt

Är jag ensam om att ibland höra konstiga kommentarer och uttalanden om att det inte är lönt att köpa ekologiskt? Ibland känns det som om man måste försvara sig och sin övertygelse om att ekologiska produkter är bättre för allt och alla. Vissa kommentarer jag hör är ibland så otroliga att jag blir sittande som en liten hungrig fågelunge med vidöppen mun och inte vet riktigt vad jag ska svara. Men nu rustar Naturskyddsföreningen oss med 8 sätt att döda myter om ekologiskt så att vi kan svara grannen, svärmor, chefen eller vem det nu är som fått det där med det ekologiska om bakfoten. Du hittar argumenten här

Passar samtidigt på att fråga ifall någon vet vad detta är för blommor? Är det ogräs jag fått tag på igen, som med de gula vitsipporna alias svalörten? Vackra är de iallafall!!

Gula Prästkragar?

5 kommentarer:

 1. Ingen aning om vad det är för blomma, men fin var den.. =)

  SV: Ja nog är det härligt när man får se dessa sötnosar vaggandes i trädgården..hoppas verkligen att det blir ungar *håll tummarna*.. =) Håller tummarna för att dina jordgubbar skall ta sig snabbt nu så att du får åtminstone någon gubbe till midsommar.. =)

  Kram
  Sanna

  SvaraRadera
 2. Vårkrage verkar det som! Är en trädgårdsblomma, perenn, men jag har ju inte sett bladen.....
  Ha en fin fortsättning på helgen!
  Kram lena

  SvaraRadera
 3. ogräs eller ej vackra är de. ha en fin söndag. Kram till dig

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset om Naturskyddsföreningens "svar på tal"!
  /EvaLinnea

  SvaraRadera

Roligt att du lämnar en kommentar. Tack!